dimarts, 14 d’abril del 2015

Article pel Niudenews

UN AVIÓ DE GERMANWINGS AVORTA L'ENLAIRAMENT A ALEMANYA PER UN AVÍS DE BOMBA. 

El passat 12 d'abril de 2015 a l'aeroport d'Alemania va rebre un avís de bomba en el vol que anava de Colònia / Bonn (oest d'Alemania) a Milà (nord d'Itàlia).
La policia alemanya els va donar l'alerta i ells van informar ràpidament a l'aparell. Aquest era un Airbus 320 amb 126 passatgers a bord i 6 tripulants, que es trobava de camí cap a la pista d'enlairament.


Un portaveu de l'aeròdrom va explicar que la gestora de l'aeroport va rebre un correu electrònic amb l'amenaça de bomba a les 18.05 i que la policia no va voler actuar fins a les 18.20.

Desprès de ser comunicat aquest avís, el pilot de l'avió va conduir aquest fins a una zona especialitzada per aquestes emergències allà mateix a l'aeroport.  Des d'aquesta zona els passatgers van poder abandonar l'avió sense cap mena de problemes i tornar a la terminal.
Un equip d'unitats canines de la Policia alemanya i d'artificiers van examinar integrament l'aparell i no van trobar-hi res sospitós. 
Es van investigar també l'equipatge dels passatgers i van interrogar un a un a les persones que viatjaven en aquell avió per poder trobar alguna pista, però no va haver-hi cap resultat.

Aquest avió tenia previst sortir cap a Milà a les 18.25 de la tarda, però finalment es va dur a terme a les 23.00 del mateix dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada