dimarts, 7 d’abril del 2015

Article pel Niudenews

UN HOME MOR AIXAFAT PER LA TOMBA DE LA SEVA SOGRE.

EL diari 'New York Post' va publicar un article explicant que un home va morir aixafat per la tomba de la seva sogre mentre resava davant d'ella a Pennsilvània. La tomba pesava uns 180 quilos i aquesta li va caure a sobre.

Imatge de la làpida.
Stephen Woytak, un home jubilat de 74 anys que solia anar amb la seva dona a resar a la tomba de la seva sogre va morir a causa de que la làpida li va caure a sobre, ja que estava sentat davant d'ella mentre que la seva dona hi lligava una creu. Tot aquest fet va passar al cementiri de Saint Joseph de la ciutat de Scranton (Pennsilvània).

Edward Kubillas, el cuidador del cementiri explica que la dona de Woytak el va anar a buscarr correns, i que quan va arriba al lloc del fet es va trobar amb el pobre home estirat al terra amb mitja làpida a sobre. De seguida van trucar als mossos i l'ambulància, però no van poder fer res per poder salvar la vida de Stephen Woytack.

1 comentari:

  1. Hi ha faltes greus. Cal corregir-lo abans de pujar-lo al "repositori".
    No sé si és publicable aquest article. És una simple curiositat que passaa l'altra unta del món. En tot cas, necessita un títol com ara "Curiositat" o "fatalitat"

    ResponElimina