dilluns, 12 de gener del 2015

Charlie Hebdo

La setmana passada va haver-hi una matança a París on uns terroristes gihadistes van atacar i matar a 10 persones d'un grup de periodistes que feien la revista Charlie Hebdo. Aquesta revista consisteix en buscar la part graciosa per poder fer riure de diferents motius utilitzant així la llibertat d'expressió, però aquests terroristes no van estar d'acord amb el que es deia aquell número de la revista ja que es posaven amb la seva religió i van decidir actuar.

Gerard Biart, redactor de la revista, ha explicat que ell i el seu equip de periodistes que encara formen part de la revista volen ser solidaris i treure un número que sortirà el pròxim dimecres on faran un homenatge per a les víctimes d'aquesta matança, però ha assegurat que no serà un número trist, sinó que utilitzaran l'humor per intentar animar aquesta situació. 

Aquests terroristes que van néixer a París no s'hi van integrar bé i van haver d'anar a Síria, el seu país d'origen, per poder practicar i entrenar-se per matar, i així tornar a París i fer el que havien de fer.

1 comentari: