dilluns, 1 de desembre del 2014

Preparem la xerrada de la Violeta

LES DOULES I EL DEULATGE

La mare doula és la dona preparada i formada per donar suport emocional i ajuda pràctica a la dona durant el seu embaràs, el part i el postpart amb discreció, eficàcia i respecte.
Aquestes ofereixen un servei d'acompanyament amb empatia a la mare i al seu fill/a durant el despertar de la maternitat. No es necessita saber tècniques ni ser terapeuta. La seva capacitat d'escoltar i atendre sense intervenir, és el millor valor que una pot oferir a una mare que acompanya.

Les doules poden acompanyar tan en naixements, com en Cases de naixement i domicili. Esta comprovat que el suport que donen les doules milloren i faciliten el part i el postpart immediat. 


EDUCACIÓ VIVA

En l'enllaç de l'educació viva s'explica que la societat en l'educació necessita en primer lloc els adults, és per això que l'escola hauria de proporcionar més nivell acadèmic, més hores en algunes assignatures, etc.
Cada nen i cada nena és diferent als altres, és a dir, tots tenen una naturalesa pròpia i unes necessitats vitals, que aquestes han de ser respectades i tenir-ne cura perquè així ells puguin créixer bé. 
Per sort, sempre hi han hagut persones que han ajudat molt a la infància i l'educació dels nens.

Crec que això que hi hagi gent que ajuda als nens des de que són petits i els hi poden ajudar a millorar la infància està molt bé, perquè així poden tenir una vida millor i una educació que els pugui ajudar en un futur.

1 comentari:

  1. Vist.
    No has entès que el mètode que proposen les escoles que persegueixen una "educació viva" és un mètode molt diferent del que se segueix a l'escola tradicional

    ResponElimina