dilluns, 10 de novembre del 2014

Apple, Facebook i òvuls congelats

Facebook i Apple són dos de les empreses tecnològiques més grans que hi ha en el món. Aquests el que volen és que les seves empleades passin més temps en el treball i deixin la idea de ser mare per més endavant, així d'alguna manera potser el que volen es que les baixes de les dones quedin disminuides per culpa de la maternitat.
Aquest procés també te part negativa, ja que la cantitat d'òvuls disminueix amb l'edat i això pot portar a que moltes dones decideixin en ser mares o no a partir dels 30 anys.
S'ha de tenir en compte que aquest procediment de la congelació dels òvuls a les empresàries també és molt car.

Va haver-hi un cas, el de la ex directiva de Google i consellera delegada de Yahoo!, en que va esperar fins l'últim dia a donar llum i a les dos setmanes ja va tornar a la feina amb el seu fill i un bressol al seu despatx. Això va portar una mal exemple per les dones d'aquella empresa, així doncs es va decidir que hi hauria una baixa de setze setmanes per a les dones i vuit per als homes.
Es potser per això que la majoria d'empleats a algunes empreses són homes.

En la meva opinió, crec que una dona te dret a decidir si ser mare o no abans de certa edat, amb això vull dir que les empreses no haurien de tenir aquest dret de triar si una dona prefereix ser mare i perdre la seva feina o quedar-se embarassada després dels 40 anys (més o menys) i poder continuar treballant abans d'aquesta edat. 







1 comentari: